søndag 2. september 2012

Blodhunden

Hei! :)

I kveld var jeg ute på en aaaaldri så liten kveldstur med eierne mine, siden de må jo ofte på do sånn utpå kvelden og det ville jo vært litt kjedelig om de tisset på tv'n sånn rett før "Dogs101" begynner!! (eller var det meg som måtte på do?! Jaja, same shit...). Uansett, mens jeg tuslet rundt og ante fred og ingen fare så kjente jeg plutselig lukten av blod!?! Ojojojoj, har kjøttmeisene kverket en grizzlybjørn igjen nå?! På tide å starte opp blodhunden Leo og få oppklart dette i en fei:


Ikke rart det var litt blod, for et eller annet teit rådyr hadde nemlig snublet og mistet ett bein oppi et tre uten å merke det selv... Rådyr er dumme altså! Hadde jeg mistet ett bein så hadde jeg i det minste tatt det med hjem sånn at jeg kunne lime det på igjen med litt kraftig tre-lim...
Det kan jo forresten hende at rådyr røyter litt kraftigere enn oss hunder, og faktisk mister både armer og bein i løpet av røyteperioden (ALLE har vel hørt om rådyr-armer?!)?! Uansett, når man har flaks og finner et rådyrbein i skogen så må man jo feire litt:


Matfar ville også leke med beinet, og da ble det jo ENDA morsommere, siden sisten er jo utrooolig moro det også! Men jeg kan ligge og leke med beinet i timevis aleine også jeg:


Ha en flott uke!


5 kommentarer:

  1. Så flink og konsentrert han er. Herlig å se. Også såååååååå glad i/for kloven da:o)))

    SvarSlett
  2. Super Leo:-)))))))
    Du kan alt du.....

    SvarSlett