tirsdag 7. juni 2011

Vaaaaaarmt!

Hei igjen!
Da var helgen over for denne gang, og det har vært ganske så slitsomt å være lapphund i den voldsomme varmen som var denne helgen. Det er godt det var kaldt og fint på gulvet inne. :)


Man MÅ jo ikke være ute i varmen, man kan godt følge med på det som skjer innefra.


Har egentlig ikke lyst til å rikke en fing..eh..pote! men et katte-krek har krysset grensen for å meske seg på mat-reservene våre så jeg mååå vel jobbe litt da...

 
Grensekontroll: Her spør jeg om hun har gyldig pass og visum.Hun hadde "glemt passet" ja, den har vi hørt før...


Her har jeg "fulgt" henne tilbake til "grenseovergangen" igjen. Er jeg ikke flink? Eierne mine er teite da, de maser bare om at jeg skal la katten være i fred hele tiden, det er jo ikke mulig. Hun hadde jo ikke pass :)


 Å jobbe med grensekontroll er ganske slitsomt i lengden, så da er det godt med litt pause:
Jeg er jo igrunn brun nok som jeg er, så jeg trenger ikke å ligge og slikke sol hele dagen for å få farge. Jeg har forresten ikke lang nok tunge til å slikke sola enda uansett, det er nok et par tre uker til.... Her har jeg like greit gjemt meg i skyggen under hekken med pinnen min, varmen er jo uutholdelig.


Eventuelt så kan man bruke pausen på å ligge i skyggen og lese litt i matmor sine blader...


Ojoj se her: 1.990,- er vel veldig billig for et eller annet?! Nammm!!


På lørdag har vært med på biltur bak i buret med eierne mine igjen, denne gangen en kort 3-kilometers tur og matfar måtte ta en aldri så liten vårrengjøring i buret etterpå som vanlig. :) Jeg blir bilsyk nesten før bilen kommer ut av gårdsplassen baki det buret der... Dessuten har eierne mine trent litt på å la meg være hjemme alene på vaskerommet som har et iskaldt betonggulv når varmekablene er slått av, og der er det jo bare digg å ligge inne i denne varmen, så jeg klaget ikke... :)

Siden jeg blir så fryyyktelig slapp i bakbeina når det er så veldig varmt, ville jeg ikke gå tur i skogen og når jeg ikke vil gå, da vil jaggu ikke beina mine gå heller, rare greier.. :) Men på kvelden ble det kaldere og det ble litt liv i beina mine igjen:

Her er vi på en fryktelig kjedelig grusvei, jeg vil gnage på et tre...


Oj oj, se her ja, et flott lite tre! Hvis jeg sitter og følger med på det lenge nok, så blir det kanskje litt større?! Matfar mener jeg må være krysning mellom en lapphund og en bever siden jeg er så veldig glad i trær.. Jeg skjønner ikke hva han mener?!


Jeg er da en helt normal hund som kan sitte fint og greier, ikke noe bever her! Ojoj, det er et tre på andre siden av veien også!!


Holder fast matfar siden han prøvde på noe så latterlig som å gå videre uten å sjekke ut alle buskene og trærne!! Rare mennesker jeg har...

 Sjekk denne plenen da, den må være tusenvis av ganger større enn den vi har utenfor huset vårt. Er det her Røkke bor mon tro?! Rike må de i alle fall være de som bor her siden de har råd til en sååå svær plen..

Etter en stund kom vi til noe høyt gress langs skogsveien vi gikk på, og høyt gress er KJEMPEGØY å hoppe inn i! Men denne gangen hadde noen laget en felle for meg, for noen tullinger hadde nemlig gravd en veldig dyp grøft på andre siden av gresset med masse gjørme og vann, og der forsvant jeg med hodet først oppi. Gjørmete grøfter med bratte kanter som jeg ikke klarer å klatre opp av er ganske skummelt, så jeg satte igang luftverns-sirenen min. Matfar fikk heldigvis ikke tatt bilde av meg i mitt lille flaue øyeblikk, siden han måtte være redningstjenesten min i noen sekunder der.  Men når jeg endelig kom meg på fast grunn så var pappa-razzien igang igjen. Jeg må få gnagd litt på det kameraet hans en dag ved et "uhell"...


Prøver å få bort den ekle, stinkende gjørmen igjen...Men selv-vasken min tok visst litt for lang tid for eierne mine, så da bar det rett i badekaret:

Uuuuul! Enda mere vann, jeg som såvidt hadde begynt å tørke...


OJ! Er det ender ute i denne lille pytten også? Spennende!

Det var alt for denne gang. Vi hørs! :)

6 kommentarer:

 1. Så koselig innlegg om deg Leo:o) Flotte bilder med morsomme kommentarer, jammen har du ei mamma som er flink å skrive. De badeendene dine kan tilogmed ett menneskebarn misunne deg;)

  Bare forsett som grensevakt du Leo, ikke hør på mammaen og pappaen din, egne meninger skal en ha;o)

  SvarSlett
 2. Jeg er HELT enig Leo, denne helgen var da alt for varm, og vi har jo så mye pels!!! Jeg må si jeg synes du var tøff som orket å være grensevakt i den varmen altså, tror jeg hadde latt grense være grense....

  Datt du i den myrete grøfta stakkars?? Hva er det med disse eierene våre? De ler seg jo i hjel når vi snubler litt rundt.

  Jeg er skikkelig misunnelig på endene dine, de var grisefine!!!

  Nuss på nesa fra Tjorven!

  SvarSlett
 3. IKKE la deg lure av to søte bade-ender, Leo ;) Vann skal kun drikkes, mener nå jeg.

  SvarSlett
 4. For ett flott innlegg!
  Du gjør en super jobb som grensevket Leo,det er godt noen holder orden i rekkene selv i varmen:-)
  Så du er interessert i trær?.det er Banjo også,vent til du oppdager røtter!...de kan graves opp og slites i:-)Skal vedde på at du også snart graver noen hull snart.
  Ørene dine er søte,og fargene dine så flotte.Har du oppdaget sommerfuglene?
  Ha gode dager i valpetiden din Leo
  Elin og banjo

  SvarSlett
 5. Pappa Banjo og Elin: Jeg virkelig nyter valpetiden min jeg, noen ganger tror jeg matmor og matfar rister litt på hodet over alt det rare jeg finner på altså, men det er jo lov, jeg er jo valp! ;) hihi
  Sommerfugler har jeg ikke sett enda, men jeg har prøvd å gnage litt på noen biller da, men det var ikke så godt akkurat. Så inntil videre holder jeg meg til trær. Og jeg har begynt å grave litt, men jeg har ikke helt skjønt hvor stor jeg har blitt, så hullene er bare store nok til hodet og litt av kroppen enda ;)

  Nå må jeg herje litt igjen :D

  SvarSlett
 6. Hallo Leo!! Så kjekt at du åsså har en pus da som du vil prøve å sete grenser for. Skal jeg si deg en liten hemmlighet..., sånne puser setter i grunn egene grenser har jeg fått med meg.
  Nå er det vel litt deiligere når det ikke er fult så varmt!!
  Ha en flott uke videre!! Nuss på nesa til deg i fra Jackie, så skal jeg åsså hilse fra søstra mi Roxie som er noe eldre en meg og som tror hun hvet alt...... LISSOM

  SvarSlett