søndag 11. september 2011

For et vær....!

I natt våknet jeg av at matmor og matfar pratet og romsterte rundt, det blinket og braket ganske heftig også (men akkurat det brydde jeg meg ikke stort om, men drive å prate midt på natta da, det er jo unødvendig, jeg trenger jo tøffhets-søvnen min!)

Men hvertfall så plutselig sto matfar opp og matmor var lettere hysterisk på at ikke matfar skulle gå ut i det blinkene været, også snakket de noe om en bekk, vi har jo ikke bekk utenfor huset vårt.. Teite menneskene mine..  Til slutt la de seg igjen, men det varte ikke lenge, for plutselig drev matfar og ringte til onkel, det var vist nemlig en elv utenfor nå, og en liten foss.. Lurer virkelig på hva de spiste til middag i går..
Og da var det egentlig ikke noe poeng å prøve å sove noe mer, så da kunne jeg like gjerne stå opp og sjekke ut hva de styrte så på med ute.

Okey da, det ser faktisk ut som vi har fått svømmebasseng!

Med innlagt foss! Nå er jeg glad for at jeg lærte å bade av Tjorve-søstra mi!

Men det var visst ikke menneskene mine noe enige i, så da la ut disse runde tingene, gravde rundt og flyttet på bakken..og da stoppet det med å bli Leos Badeland..
  
 Etter at menneskene mine stoppet badelandet mitt, gikk jeg like gjerne å la meg igjen.. Men så plutselig var det opp igjen, og som dere alle vet har jeg jo blitt satt i arbeid her på "gården" og tror dere ikke at jeg måtte jobbe på en søndag også da?!

Og dette var dagens prosjekt som jeg skulle hjelpe til med, fylle igjen veien vår.. ( dette blir en laaang dag..)
 Og da må det graves! 
Men det er viktig med en drikkepause også, det tar på å grave.
Leo gravemester!
6 kommentarer:

 1. Jammen meg godt at du var der og kunne hjelpe til med bassenget. Og selv om du egentlig kunne tjent gode penger på Leos badeland, skjønner menneskene mine at det ikke kunne være så mye vann hos dere.

  Hos oss lyste varselslampen på grunnvannspumpa inatt, men det sov jeg glatt igjennom. Pappa fortalte meg det idag. Men hagen ser ut som en rismark, så mamma tenkte å begynne å dyrke ris.

  Idag har jeg fulgt mamma og pappa til valglokale, så de fikk stemt. Etterpå tok vi en tur i skogen og der vasset jeg i vann til magen på noen steder. Og tenk, de har laget basseng inni skogen!

  Ha en fin uke, Leo!

  Storebror Frost

  SvarSlett
 2. Å fy søren! Det var virkelig en bekk ja! Regna mye her og, men ingen bekk å leke i for Terho!

  SvarSlett
 3. Oi, oi, oi, heldiggrisen deg Leo!!! Så fint svømmebasseng. Kan jeg komme? Jeg kan lære deg å crawle:o) Skjønner egentlig litt godt at menneskene dine ble litt forskrekket hvis de ikke hadde bestilt det bassenget til deg altså, for det så ut som et ordentlig dypvannsbasseng!

  Du er skikkelig flink og graver små kanaler da - handydog er det du er.

  Jeg har vært sammen med 5 andre hunder i helgen. Puh, jeg er sliten altså. Var litt redd til å begynne med, for storesøstera mi' var ikke der og passet på meg, men så ble det veldig gøy til slutt. Jeg har lekt og lekt og badet og så måtte jeg jammen ta en høneblund innimellom.

  Savner deg da Brorsan, vi snakkas!

  Nuss på nesa fra Superdupersøstera di'!

  SvarSlett
 4. Hihi :) Synd det ikke ble noe av badelandet Leo, men det finnes jo mange andre plasser å bade :)

  SvarSlett
 5. Flinke-Leo :-) Bare vent, snart kommer det noe som heter snø - gled deg! Det er mye morsommere enn vann. sier ikke mer....

  SvarSlett
 6. Åj - så mye vann da!! Fine Leo gutten det :) Begynner å bli stooor :)

  SvarSlett