torsdag 1. september 2011

Posthund!

Jeg er så heldig som har en matmor som ikke jobber fulltid, for det betyr at det innimellom dukker opp en egen Leo- og matmor-dag, akkurat som i dag :)
Disse dagene starter ofte ganske sløvt, gjerne i senga..


Vi kan vel sove litt til vel??
Men jeg kan jo ikke være en slapphund hele dagen så det er bare å stå opp og hjelpe til med dagens gjøremål!

Jeg har jo blitt kjempestor nå, og da må jeg jo hjelpe til med ting som må ordnes i løpet av dagen, det kan være å knyte skolisser, vaske sko (jeg bare later som, jeg tygger egentlig på de) hjelpe til med klesvaska (jeg bare later som her også, jeg tar nemlig noen sokker i munnen og springer rundt og rundt med de mens matmor og matfar prøver å få tak i de igjen) og å hente posten (her hjelper jeg faktisk til, for det er kjempe kult å få bære ting!).

Når posten er lest og frokosten er spist bærer det ut på en liten rusle tur, disse turene foregår på mine premisser, og jeg liker å kalle de for Leo-turer.
.
Kom'a matmor! Bortover her er det masse spennende!

 
Denne gresstusten lukter veldig spennende. Og den smakte ikke så værst heller!
  
Ojojoj, denne lukter også veldig spennende! Må sjekkes nøye.
 
Men jeg har også tid til å tenke over de viktige tingene i livet, som hvorfor i alle dager denne pinnen her har krympet sååå mye på de mnd. jeg har bodd her. Den var jo kjempe stor!
Det er kjempe moro å gå turer i skogen, men turene kan tydeligvis ikke vare evig.. Og da er det kjekt med litt utvalg av leker å sette tenna i når man kommer hjem.

Dette tror jeg nesten må være yndlings saken, den er nemlig ruglete og lager masse lyd, supert for å passe på at jeg hele tiden blir hørt.
Men etter mange timer sammen med bare matmor, så kommer jo matfar også hjem, og jeg synes det er aller best når alle er hjemme jeg, da får jeg jo dobbelt med oppmerksomhet!

Her passer jeg på at matfar blir liggende sånn at det blir ekstra mykt for meg i sofaen.

Også hender det jo at disse eierne mine kommer hjem med ett og annet til meg, som oftest er det nytt tyggebein eller en ny leke. Så forventingen var stoooor da jeg skjønte at de dro avgårde for å handle inn noe nytt til meg i dag...
Men gleden ble ikke like stor da jeg så hva de hadde i posen, og ikke minst da jeg måtte prøvde det de hadde i posen! Også skyldte de på noe som heter høstmørke.. makan til teite eiere da.


Men jeg skal da i det minste klare å tygge på dette å jeg..

9 kommentarer:

 1. Himmel og hav bror, har du tenkt å vokse helt opp i skyene eller? Du har jo blitt mye større en til og med storesøster jo! Også så flink du er til å jobbe. Du blir nok et skikkelig dugandes mannfolk, jeg har bestemt meg for at jeg bare skal være deilig jeg, også jage litt sau og jakte litt fugl innimellom kanskje. Også skal jeg leke, masse, med deg. Ha en fin helg Super Leo. Nuss på nesa fra Søss

  SvarSlett
 2. Flink posthund, da gitt! Har du jaga postmannen enda, eller lar du det klokelig være..?
  Vi har nesten lik header, vi Leo. To brune, fine konge-på-haugen-lapper, vi!

  SvarSlett
 3. Det er det jeg sier, menneskene ville vært hjelpesløse uten oss. Hvordan skulle din matmor fått inn posten uten din hjelp+

  Og at de løper etter deg når du tar sokker er bare bra; menneskene har godt av trimmen (da orker de lengre turer) og så får man luftet sokkene deres viktig. Jeg syns dessuten det er morsomt å stjele undertøy. Prøvd det?

  Storebror Frost

  SvarSlett
 4. Og kan du forklare min matmor hvordan du har lagd en egen link med "utstillingsresultater" på bloggen?

  Det vil hun ha også, men hun er lite teknisk anlagt. Meget lite teknisk anlagt!

  Storebror Frost

  SvarSlett
 5. du er så heldig som har sauer altså, jeg har bare det når vi er på fjellet, og det fjellet er så stort så det er ikke alltid jeg ser de engang.. Jeg tror nemlig ikke jeg synes sau er noe skummelt! også gleder jeg masse til å leke masse med deg igjen :)

  Går det ann å jage postmannen?? springer de rundt og vifter med armene da mon tro? har ikke prøvd det, og tviler på at jeg får lov av eierne mine, de er litt strenge på alt jeg synes er moro! og det er kjempe moro å være konge-på-haugen lapper, og du er jo konge på mange hauger du! :)

  det lurer jeg å på, skjønner ikke åssen de klarte seg før jeg kom i hus altså, jeg vasker jo til og med speilene for dem ;) men jeg har bare fått tak i sokker, og en og annen t-skjorte og bukse, og hettegeneserene til matfar er skikkelig moro å tygge på, han legger de jo fra seg overalt.. men må kanskje teste ut resten av skittentøys kurven også, høres ut som det er mere morsomt oppi der! Men nå synes jeg snart at vi må treffes, jeg må jo sjekke om jeg snart er blit like stor som deg! :)

  SvarSlett
 6. og, så til det du lurte på Stine :)
  du må gå inn på utforimn, også klikke på der hvor det står "legg til gadget", og der skal du kunne velge side, og da velger du det, og det jeg så gjorde var å gå inne på innlegg, valgte vel "rediger side" skrev tittelen på siden og skrev den som et vanlig innlegg. også kan det hende du får opp to bokser på lista på bloggen, da kan du gå til bake til der du kan legge til gadget og trykke rediger på sider der, og huke av for hvilken side som skal synes osv. jeg plundra litt i starten med å få vist riktig side og med tittelen på bloggsiden min, men funket til slutt :) ble litt knotete forklart, men det var hvertfall sånn ca jeg mener jeg gjorde de:P
  - Kristin :)

  SvarSlett
 7. Storesøster er ferdig med løpetid. Badegjestene har dratt. Snart klar for å arrangere mini-slektstreff med halvbror Frost, Leo og selvfølgelig Milli:o) Må bare bli ferdig med noe som heter ferie først! Gleder meg jeg!

  SvarSlett
 8. Så flink en hund du er blitt Leo, skaffa deg jobb allerede som postbud, ikke verst det gitt!

  Merkelige pinner hos dere som krymper. Synes å minnes at der var sånt hos meg også, men da var det min lekeløve, den var enorm svær før forlengesiden, nå er den en liten pingle;o)
  Fine bilder av deg Leo du bare vokser og vokser du.

  SvarSlett
 9. Så flink Leo er! Henter posten og greier! :) så søt film, akkurat sånn reagerte min Leo første gang da han fikk refleksvest også ;) haha. Potesokker er også ekkelt!

  SvarSlett