onsdag 9. november 2011

Etterforskning og sånt...

Hei igjen folkens.

Det er lenge siden sist jeg skrev i bloggen min nå, men det er bare fordi potene mine begynner å bli så store at det er vanskelig å skrive på sånne teite menneske-datamaskiner, og da tar det litt tid... Lurer på når Dell kommer med et tastatur for hundelabber jeg!?
Jeg har ikke fått dratt med folkene mine på noen turer langt borte i det siste, men det er ikke så farlig siden det er flere mil med turløyper rett utenfor døren vår:

Her er jeg ute på jordet til kuo-saurusene som jeg møtte på tidligere i sommer og undersøker hvor de har blitt av?! Matfar mener de har gått inn i fjøset sitt siden vinteren visstnok nærmer seg. Jeg har heldigvis aldri møtt en vinter før, men de er nok VELDIG store og skumle siden de skremmer sånne store kuo-sauruser i hus!!! Ellers så har jeg en liten mistanke til de derre kjøttmeisene som flagrer rundt her. De heter vel ikke kjøttmeis uten grunn?!
Her har jeg fått øye på den skumleste kjøttmeisen jeg har sett noengang:
Jeg sitter veeeldig stille, siden kjøttmeiser sannsynligvis er veeeeldig farlige (eller kanskje bare morsomme å tygge på?!)
Her er kjøttmeisen som antakelig har tatt knekken på de siste kuo-saurusene på jorda:
Dette er nok synderen, den gnager hull i trærne for moro skyld og har halen full av blod... Typisk teite kjøttmeiser som prøver å late som om ingenting har skjedd! Eierne mine trodde at dette var en flaggspett, men de veit tydligvis veldig lite om fugler, ikke har den flagg, og dessuten er det klin umulig å fly med et spett på slep...

Man kan jo ikke drive og etterforske forsvinnings-saker hele dagen, man må jo gå og vimse litt i skogen også:
Eierne mine går mens jeg vimser. Det er en arbeidsfordeling jeg kan like...

Ellers så er det jo ganske mye trær i skogen, og trær er jo superdigg å spise:
Mmmm... digg!! Lurer på når Pro plan kommer med hundemat med furusmak jeg...

Ellers så går jo mye tid på å løpe! Man skal jo være alvorlig rask for å dra fra Tjorven og da må man trene masse:
Hører man noen skarpe smell i skogen, så er det ingen grunn til å frykte gamle senile elgjegere som er ute og lufter mauseren fra krigens dager, det er bare jeg som er ute og bryter lydmuren i tett skog, og da hender det jo at man får løpt ned en og annen tørrgran:

Oooooops!! Au da... Her kom jeg visst borti et aldri så lite tre. Nå kommer sikkert bonden til å kreve erstatning!
Men når jeg tenker etter....
...så driter jeg i det (bokstavlig talt)! For hvis han vil ha et nytt tre, så skal jeg jo klare å finne et finere tre hos naboen hans, trær er jo noe jeg kan alt om nemlig! Dessuten blir jeg nok aldri mistenkt for slike forbrytelser, for jeg har jo sett på CSI hvordan man slipper unna:

Her tar jeg 2 fluer i et smekk: først og fremst fjærner jeg alle spor av den dyrbare konge-grana til bonden fra potene mine, og dessuten er det fryyyktelig vanskelig for blodhundene til bonden å spore opp en hund i en bekk!! :) Heldigvis er det sjelden jeg trenger å gjemme meg for blodhunder, for stort sett er jeg faktisk ganske snill og grei!
Ha en fortsatt god uke!!!

8 kommentarer:

 1. Herlige Leo! Og fantastisk skrevet! Gleder meg alt til neste inlegg for dette er kreativitet på høynivå! ;)

  SvarSlett
 2. Neimen!! Kjente deg nesten ikke igjen, Leo! Jammen har du blitt svær. Og Nalle og jeg er kjempeimponerte over alt du kan og vet...

  SvarSlett
 3. ENDELIG Leo! Har savna deg jeg:o)

  Vi blir jo så store så jeg skjønner ikke hvordan det skal gå med disse mennesketastaturene. På tide noen finner opp noen potevennlige noen!

  Du ser ut som om du springer kjempefort nå, skjønner at jeg ikke kan ligge på latsia her ute altså!

  Jeg har ikke tenkt over det med kjøttmeiser før, men nå skal jeg jammen passe meg godt!

  På tide vi treffes snart kanskje!?!

  Supernuss fra Supersøss

  SvarSlett
 4. Så stor du har blitt Leo!! :D skjønnar godt at du ventar på hundefôr med furusmak...her er det ein i huset som også ventar på akkurat dèt!

  SvarSlett
 5. Hehehe :) Hundemat med furusmak vet jeg om en til som ønsker seg - Wilma mener det kan bli populært ;)

  SvarSlett
 6. Så stor han har blitt! nyyydelig!

  SvarSlett
 7. Hei og god kveld, og takk for hyggelig kommentarer angående størelsen min; jeg prøver virkelig å ta igjen halvbror Frost, så jeg ligger i hardtrening om dagen ;)

  SvarSlett
 8. Jeg lurer på om du snart skal gi ut en bok jeg???
  Tenk atr du skulle bli slik en god forfatter, det hadde jeg ikke drømt om når du bodde hos oss:-))

  Gøy å se at du koser deg med søstra de og halvbroren din.
  Og Milli er jo bare helt herlig. Hun holder orden i rekkene.

  Ha en fin helg..

  SvarSlett