tirsdag 8. januar 2013

Litt sent ute...

Hoihoi..

Litt sent ute, men håper alle hadde en flott jul og en rolig nyttårsfeiring uten mye smell og bang!

Julen er ganske så slitsom altså, for selvom matmor jobbet  litt, dro jo aldri matfar på jobb disse dagene, så jeg måtte jo underholde han hele tiden, og det er ikke bare bare altså. Så vi var mye ute å gikk på ski, eller han gikk på ski, jeg prøvde bare å unngå å bli kjørt over eller spiddet. Det er jo ekstremsport å ta med matfar ut på ski!

Og i julen skal det tydeligvis pyntes, det hadde jeg helt glemt fra i fjor gitt.. men ikke matmor..


Og matmor pynter ikke bare huset. Og dessuten var lua hun hadde bestilt altfor liten.


 Og det holdt jo ikke med å dra inn skauen heller for å pynte den!

Men utenom all pyntingen og ekstremsporten gjorde jeg andre nyttige og fornuftige ting,


Det er kjempe viktig å hjelpe til å fordele all den fine og deilige snøen. Og hvem er ikke flinkere til en slik jobb en selveste Leo, snøfangeren!Men det tar på å flytte snø, og passe på at matfar får underholdning...

Så omsider etter å ha pakket inn masse fine ting og leke med, plassert masse fine ting med røde luer på i huset som også fint kan lekes med dukket denne juleaften det hadde hvert så mye styr og snakk om, og jeg var jo selvfølgelig spent jeg også! En laaaaaaang tur, både med og uten ski fikk jeg før det var tid for grøt, noe som jeg ikke fikk (jeg som digger grøt!) også bar det videre til Tønsberg hvor jeg fikk et deilig deilig margbein og kose meg med mens alle de andre koste seg med enda deiligere kalkun.


Også var egentlig juleaften over for min del, resten av kvelden lå jeg på den fine nye plassen min som jeg hadde funnet helt selv. Skjønner ikke hvorfor ikke flere ligger sånn her.

Men dagen etter hadde jeg fått masse fint, blant annet:


Finfin ape fra Tjorven og Milli, den lager nesten ikke noe lyd, og er super kul å leke med!


Men teite matmor lar meg ikke få ta med apen ut, hun sier den er til sjenanse for naboen, hørt om sånn tullete ord før. Apen er fin den!


Også fikk jeg et deilig tyggebein med kylling på fra Koda.

Og av foreldrene til matfar fikk jeg denne her, den har tatt godbitene mine, så jeg må befri dem slik at jeg kan spise de selv.


Nå er snøen blitt hard og glatt, og folka er på jobb igjen og dagene er tilbake i vanlige rutiner..
Helt frem til i morgen, da skal jeg på skole igjen!

1 kommentar:

  1. Godt nytår Leo! Rart med et indlæg fra dig igen. Hilsner fra din 'kollega' Mio.

    SvarSlett