fredag 23. mars 2012

Bursdag!

I dag er det 1 år siden vi fikk den herligste telefonen vi noen gang har fått, valpene var født og vi skulle vær så heldige å få en av de 3 hannene som var født. Lykken boblet av glede, og jeg viste at nå kom det til å bli 2 nye lange mnd før vi kunne hente hjem en liten valp. Månedene gikk med til å lese diverse blogger, kikke på hjemmesiden til Sissel og Per hver dag, lese og forberede oss på å få hjem en liten pelsball på 4 bein, kjøpe inn det vi ikke trengte av utstyr i tillegg til det lille man faktisk trenger. :P

Men dette er en dag vi kommer til å huske for alltid med glede, og denne dagen i dag er heller ikke unntak; Bursdagsbarnet måtte gjøres stas på, så derfor inviterte Leo sin kullsøster Tjorven, tante Milli og selvfølgelig mamma Ofelia til storslagen bursdagsfeiring her hjemme.

Men siden Ofelia nærmer seg løpetid, og Leo er som unghunder flest og gjorde ikke forskjell på mamma og tispe med løpetid fikk jeg tatt lite bilder i dag (Håvard måtte dessverre jobbe), hadde nok med å holde orden på langliner og hunder.

 Men en "liten" film av bursdagsbarnet skal dere få!


Pakkene i denne videoen takker vi Frost, Milli og Tjorven for, alt falt i smak :)

Takk for koselig besøk Sissel og Gry, vi har virkelig kost oss, Leo ligger rett ut på verandaen i skrivende stund.
Og ikke minst, en stor TAKK til Sissel og Per for at nettopp vi fikk verdens beste Leo!

- Kristin :)

9 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen Leo! Du er heldig som har fått litt av en feiring! og jammen imponert over pakketeknikken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, på vegne av en snorkende Leo ute i sola. Han må jo pakke opp gavene selv;)
   Koselig å hilse på dere i dag, Brik er en flott fyr! :)

   Slett
 2. Gratulerer med dagen, Leo! Moro å se at du har skjønt at det er like moro å leke med selve pakka som det er å pakke gavene helt ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) ja, papiret lager jo også mye lyd, og lyder er kule ;)

   Slett
 3. Takk for en fantastisk dag! Jeg er helt sikker på at Tjorven ikke kunne fått en bedre bursdag (og mistenker at det samme gjelder Leo;o)

  Er veldig imponert over Leos åpning av pakker teknikk, så forsiktig, men likevel så målbevisst. Han er en fantastisk herlig fyr Kristin!

  Vi kommer gjerne igjen til flotte Kodal:o)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Takk for en kjempfin dag med deg og Leo.
  Det var sååååååååååå gøy å se godgutten igjenn.
  Ofelia syntes dagen med sine to barn var helt perfekt:-))))))))

  SvarSlett
 5. For en søt film! Er han sånn som barn flest, at oppakkinga er artigst? :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Nja, han må leke litt med det han får, ikke alt han leker like mye med men :p men slangen med pipelyder i fra lorva og milli er den beste leka han har fått tror jeg, helt frelst av den :) og pakken fra forst bestod av tyggepinner med kylling (som er leo sin favoritt!) og annet snadder som han godt kunne spise med engang :p

   Slett
 6. ÅÅhh,men dette var morro å se:)))..Nyyydelige allarbestaste Leo!<3
  En allarbestaste hilsen fra Banjo!

  SvarSlett