onsdag 28. mars 2012

En hilsen fra sykesengen

Hei folkens!

Dagen i dag har vært en skikkelig drittdag, selv om den begynnte ganske bra.
Matfar og jeg var ute og forsket (les: gikk tur) i skogen som vanlig når han kom hjem fra jobb. Da vi kom til kuosaurusenes jorde så fant jeg en helt suuuuper pinne! Suuuuperpinne + kuosaurusjordet = full ADHDraptus og enormt stor plass til å løpe ringer rundt matfar! MORO!!!

Dessverre har matfar også begynt å få litt fart i labbene sine for tiden, så jeg måtte holde suuuuperpinnen på langs i munnen for å redusere luftmotstanden litt for å klare å løpe i ring rundt han. Men akkurat i det jeg skulle til å løpe forbi han i en GRUSOM hastighet, lå jeg så lavt i terrenget at det ikke var mulig å få meg inn på noen radar lengre, men det var nok en og annen jordskjelvmåler som observerte noe muffens, for jeg fikk plutselig plantet suuuuperpinnen godt ned i bakken med et drønn, og den andre enden plantet jeg MINST like langt inn i kjeften!!!
 -OOoooOOOSTORE VANVITTIGE SUUUUUPER-SMERTE!!
Jeg løp rett bort til matfar og satte meg på foten hans mens jeg hylte som en luftvernssirene inn i øret hans for å få han til å ta bort vondt-en i munnen min. Jeg hadde nemlig hatt det suuuper-vondt mere enn lenge nok allerede syntes jeg! Dessverre så er matfar stokk dum og skjønte ikke hvor jeg hadde vondt, så han kjente på armer og bein og alt mulig annet mens jeg fortsatte å hyle som en stukket gris. Han trodde etterhvert at alle beina mine var brukket, siden jeg hylte like høyt uansett hva han rørte på...
Men så fikk han til slutt øye på pinnen min:

Her står pinnen godt plantet i bakken... (og den skal BRENNES en vakker dag)

Matfar sjekket da munnen og brystkassen min for se om jeg hadde blitt spiddet av superpinnen, men han så hverken blod eller andre skader, enda han åpnet munnen min så høyt at han nesten kunne se lyset fra andre enden av skrotten min (der sola aldri skinner)... Blinde mannen!!!
Jeg fortsatte å hyle og jamre meg, så han tok like gjerne med seg jamredyret (meg) under armen og begynte å gå hjemover.
Etterhvert sluttet det å gjøre så sabla vondt, så jeg satte sirenen på "vent" inntil vi kom hjem og jeg fikk en godbit av matmor. DA gjorde det vondt igjen da! Jeg satte luftvernssirenene på full guffe, og da ble jeg sendt rett til sykehuset (Stokke dyreklinikk) med ambulanse (matfars bil).

 Sykehuset gjør hunder enda sykere og det var ikke noe gøy der om det er noen som trodde det. De driver nemlig med hundeplaging på høyt nivå der:
Først klemte de rundt på halsen min som allerede var veldig veldig UUUTroOOolig vond, og så stakk de en sprøyte inni beinet mitt bare for å være slemme!!! Jeg tror ikke det er mulig å ha det så fælt som jeg hadde det akkurat da, men det sa jeg VELDIG klart fra om også... Det er jo ikke noe vits i å spille tøff når man har det sååå vondt og er alene i et rom med to torturister i hvite frakker!! :) Heldigvis så ble jeg fryktelig trøtt og sovnet akkurat når de plaget meg som værst...FLAKS ALTSÅ!! :)  Jeg var vel litt sliten tenker jeg...

Da jeg våknet igjen var jeg fortsatt på sykehuset, men da hadde de av en eller annen grunn plutselig vært snille og sydd igjen en 4-5cm lang og veldig dyp flenge under tungen min mens jeg sov. Ikke rart jeg hadde vondt i munnen gitt!!

En liten stund senere våknet jeg igjen, og da var jeg hjemme:
Her har jeg akkurat kommet hjem fra sykehuset. Ikke helt fresk i kroppen ennå gitt. En anelse groggy..


En stund senere kunne jeg stå av meg selv igjen...
...bare jeg fikk bittelitt støttehjelp av en brannmur. Fryktelig susete i hodet gitt! Tror jeg må ha vært på Tjøme-puben uten å huske det selv....

 Ikke noe gøy å være sykemeldt som ettåring altså! :)

God natt folkens!! :)

16 kommentarer:

 1. Huff og huff Leo, det er kun på denne bloggen man blir sittende og flire litt av en sånn historie, det sier litt om skriveevnene!

  Men så utrolig skummelt altså, håper du blir nok frisk og rask igjen fort! Kanskje løpe litt mindre raskt med pinnen neste gang! Og jaggu fint at du sovnet mens de holdt på å plage deg som verst, bra av-knapp du har ;)

  SvarSlett
 2. Uff ja, det er fælt å le når noen har det så innmari vondt. Hvorfor er vi mennesker skapt slik???

  Håper du sover godt nå Leo. GOD BEDRING!!!!
  Og som sagt, jeg tror det kommer noe godt ut av dette også. Du vet ;-)

  SvarSlett
 3. Uff da, dette høres ikke noe godt ut! Masse god bedring!

  SvarSlett
 4. Lille Leo, da! Dette var ikke godt, jeg får vondt langt inn i sjelen å lese om det. Godt det gikk bra og husk, alle de tøffeste gutta har et arr eller to å vise til;)

  God bedring!

  SvarSlett
 5. Kjæreste, morsomste Superduperpinnedyrbror

  DU MÅ VÆRE FORSIKTIG!!! Jeg vet jo hvor gøy det er å få superduperraptusser sammen med deg, for du er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ god på dem, men IKKE, IKKE, IKKE med pinnen på langs i munnen. Barnelærdom Bror;o)

  Jeg ble så forskrekket i går når jeg hørte at mammaene våre pratet sammen i telefonen, men ble veldig glad når jeg leste blogginnlegget ditt, for jeg skjønner at pinnen i allefall ikke kom borti humorsenteret ditt. Du er bare aller best i hele verden på å fortelle (også).

  Pass munnen din nå Leo, sånn at vi kan løpe og leke og bite hverandre igjen snart. Hils til mammaen og pappaen din fra Milli og meg.

  PS. Bad boys er tøft da.......

  Blåsepåtunganuss fra Snusfornuftigsøss og Miss Milli

  SvarSlett
 6. Stakkars stakkars deg leo!! Dette hørtes ikke mye godt ut, tenker den stakkars matfaren din var livredd når du hylte så fælt..Jammen med godt torturistene ikke var så fæle like vel da, men faktisk fikset deg ;) God bedring!!

  SvarSlett
 7. huff, Jeg tror jeg hadde dødd litt om det var meg som opplevde dette, men akikevel finner jeg meg selv humrende når jeg ler om det... ikke ofte jeg har en slik galgenhumor! :P Vi ønsker deg masse god bedring! Desverre vet vi alt om hvordan det er å ha syk hund ;/ Bli fort frisk leo!

  SvarSlett
 8. Stakkars Leo. God bedring og håper du blir bedre raskt!

  SvarSlett
 9. Det er jo en frygtelig historie - og helt forfærdeligt at sidde her og skrald grine over dine strabadser. Du må passe på pindene fremover!
  God bedring

  SvarSlett
 10. Uff å du skremmer oss Leo. Du er en tøff ettåring,men sån som dette må du ikke finne på igjen. Lov oss det. Jeg fikk nesten kaffen i vrangen da matmor ringte og fortalte om din ulykke..
  God bedring til deg.
  Klem fra mor Ofelia og oss andre på kennlen

  SvarSlett
 11. Huff :/ Snakk om uflaks!
  God bedring til Leo :)

  SvarSlett
 12. Uffda Leo, max uheldig var du! Det hørtes sannelig ikke godt ut, masse god bedring til deg:o)

  SvarSlett
 13. Huffamei!! Stakkars deg, Leo!! Pinner er jo kjempemorsomme, men de kan jammen være farlige også! Jeg har ofte vært redd for akkurat det som skjedde med deg, men hittil har det heldigvis gått bra med Bienna!!

  Vi sender mange klemmer og ønsker om rask bedring!!

  SvarSlett
 14. Hei på deg Leo!!
  Håper det går bedre med deg nå!!
  Det må jo ikke sje deg noe altså!!
  Da vi var på Kongsberg vettø, da smug titta jeg på deg!!
  Du er en skikkelig barsking, Leo!!
  Kjempe stor nuss på nesa til deg fra Jackie!!
  Så blåser jeg en forsiktig føn vind på tunga di slik at den ikka
  skal være så øm og vond for deg!!

  Så skal jeg da lissom ønske deg og de t beinte i fam en riktig fin påske!
  Ække helt sikker på hva det er, men har fått med meg det at da er vi mer på tur!! Jippi!! Skal hilse fra hu søstra mi Roxie åsså da!!

  SvarSlett
 15. oioioi, det der hørtes virkelig IKKJE godt ut!!!! :( Men bra det gjekk bra til slutt då! Og gratulerar med overstått forresten - stor gutt!

  SvarSlett
 16. Tuuuusen takk for godbedringsønsker alle sammen! Det tok kun en halv dag før jeg var ute av sykehus sengen for å finne nye pinner! Bare de teit medisinene igjen... Og de er ikke kule å ta, de smaker dritt, og en god nok grunn til å ikke spidde kjeften min igjen skal jeg si dere!
  Higfive fra Leo

  SvarSlett